Hoe het allemaal begon

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 11:49

FLASHBACK 2022: Al lang speelde het door ons hoofd om een eigen 'winkeltje' te beginnen. Dingetjes doen waar wij, en nu hopelijk ook jij, blij van worden. Leuke woonaccessoires, stationary en lifestyle spulletjes inkopen en leuk inpakken voor onze klanten!


Eind 2021 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we na veel overleggen naar de KvK gestapt.
Op 1 januari 2022 was K-do een feit en op 25 februari 2022 ging onze webshop LIVE. Wat waren we blij!! Meteen kwamen de 
bestellingen van familie en vrienden binnen. Het werkte! Al doende leerden we steeds meer over hoe we het moesten aanpakken. Ook op social media gingen we ons oriënteren. Super blij waren we dan ook toen er bestellingen binnen kwamen van klanten die we niet 'via via' kenden. K-do stond op de kaart!!

Bij iedere bestelling die we mogen inpakken krijgen we een big smile op ons gezicht. Wat begon met 1 rekje en een paar doosjes met spulletjes als voorraad groeit nu steeds meer uit tot een behoorlijke voorraad.


Ook de eerste braderieën (St. Rosa markt in Sibbe en de Bokkemèrt in Valkenburg) hebben we al mogen beleven en waren een succes. Ook in 2023 zullen jullie ons dus weer terugvinden op diverse markten en braderieën in Limburg. Houdt hiervoor onze website in de gaten!

We willen graag iedereen bedanken die bij ons een bestelling heeft gedaan, iedereen die in ons geloofde en alle familie en vrienden die ons steunden! We hopen jullie ook in 2023 weer te mogen ontvangen op onze site.

Onderstaand een kijkje achter de schermen van K-do!

Tot snel!
Clémence & Audrey