Door middel van onze blogs willen we belevenissen uit ons dagelijks leven met jullie delen en ervoor zorgen dat jullie ons een beetje beter leren kennen...wie zijn die 2 achter K-do? Niet op wekelijkse basis maar gewoon zoals het uitkomt of als we iets leuks, inspirerends of grappigs te melden hebben.

Dus check af en toe deze site. Zodra er een nieuwe blog live staat zullen we dit ook op social media kenbaar maken.


Op naar een verrassend 2024!

Alweer bijna een jaar voorbij. Het moment om even achterom te kijken... hoe was 2023? Voor ons als K-do was het een gevarieerd jaar met nieuwe klanten, leuke opdrachten, gezellige markten en veel K-do's om in te mogen pakken voor jullie.

Lees meer »

Holiday throwback

Eindelijk was het zover! Onze zomervakantie ging van start. De 1e week helaas met echt Hollands weer... maar tussen de buien door toch lekker genoten van onze tuintjes..... het werd al snel goed gemaakt met de meer dan 30 graden in Ibiza, waar we beiden hebben genoten van ons verblijf. Niet tegelijk want K-do blijft natuurlijk ook doorgaan. Ik, Audrey heb genoten van een verblijf in @vistavedra. Zon, zee, strand, terrasjes, lekker eten en vooral heerlijk samen genieten met mijn gezin! Ik kan er weer tegenaan.Ik, Clémence verbleef een week later in Ibiza. Voor ons de eerste keer, wat een gezellig en mooi eiland. Ibiza stad, de mooie baaitjes, de hippiemarkten en de vele woonwinkels zijn een aanrader! We delen graag een aantal foto's met jullie van onze  vakanties!  Uiteraard hebben we ook met K-do niet stil gezeten. We zijn al op inkoop geweest voor de Kerst én we hebben weer een aantal leuke nieuwe K-do's toegevoegd aan de website! Neem snel een kijkje en stop je K-do in de winkelwagen. Wij doen de rest! Groetjes Clémence & Audrey

Lees meer »

Zomer

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe blog! We zijn de afgelopen tijd allebei erg druk bezig geweest met K-do én met ons 'eigenlijke werk'. We hebben op de Sint Rosa Markt in Sibbe gestaan en op 3 september staat de Jaarmarkt in het centrum van Meerssen op de planning. Kortom, volle agenda. Maar eerst hebben we allebei nog onze vakantie in het vooruitzicht!! Heerlijk genieten van zon, zee en strand (onze verhalen hierover volgen in een volgende blog).Tijdens onze vakantie kunnen jullie gewoon bestellen. Ook blijven we bezorgen, maar het kan misschien iets langer duren. Laten we wel hopen dat er nog wat zomers weer in aantocht is. Dit herfstweer zijn we nu wel meer dan zat. Alhoewel het wel het ideale weer is om het binnen gezellig te maken. Kaarsjes aan en restylen met allerlei leuke accessoires. Bij de groothandels zijn we al bezig met ons te oriënteren op de kerst periode. Laat ons in een reactie weten welke artikelen jullie graag in onze webshop willen terugzien en wij gaan ernaar op zoek!

Lees meer »

Picasso

Ook even een persoonlijk berichtje ..... gezinsuitbreiding bij K-do!! We eten volop beschuit met muisjes want 3 weken geleden is bij ons Picasso, een schattig lief klein appaloosa veulentje, geboren! 💙 Uiteraard delen we een paar foto's van onze nieuwe aanwinst.

Lees meer »

Spring is in the air

Je ruikt de lente! Dan begint het bij ons te kriebelen. Heerlijk restylen van huis en tuin met decoratie, theelichtjes, planten en vogelhuisjes! Uiteraard kopen we alleen spulletjes in die we zelf ook leuk vinden... en dat zie je dus ook terug in onze eigen huizen en tuinen want we hebben beide een eigen smaak en voorkeur.

Lees meer »

Hoera, K-do bestaat 1 jaar!

Het heeft even geduurd maar hier is dan onze 2e blog. En we hebben dan ook meteen iets super leuks te melden. Vandaag is onze website 1 jaar online! Wat is de tijd voorbij gevlogen...

Lees meer »

Hoe het allemaal begon

FLASHBACK 2022: Al lang speelde het door ons hoofd om een eigen 'winkeltje' te beginnen. Dingetjes doen waar wij, en nu hopelijk ook jij, blij van worden. Leuke woonaccessoires, stationary en lifestyle spulletjes inkopen en leuk inpakken voor onze klanten!

Lees meer »