Zomer

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 21:01

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe blog! We zijn de afgelopen tijd allebei erg druk bezig geweest met K-do én met ons 'eigenlijke werk'. 

We hebben op de Sint Rosa Markt in Sibbe gestaan en op 3 september staat de Jaarmarkt in het centrum van Meerssen op de planning. Kortom, volle agenda. Maar eerst hebben we allebei nog onze vakantie in het vooruitzicht!! Heerlijk genieten van zon, zee en strand (onze verhalen hierover volgen in een volgende blog).

Tijdens onze vakantie kunnen jullie gewoon bestellen. Ook blijven we bezorgen, maar het kan misschien iets langer duren. 
Laten we wel hopen dat er nog wat zomers weer in aantocht is. Dit herfstweer zijn we nu wel meer dan zat. Alhoewel het wel het ideale weer is om het binnen gezellig te maken. Kaarsjes aan en restylen met allerlei leuke accessoires. 

Bij de groothandels zijn we al bezig met ons te oriënteren op de kerst periode. Laat ons in een reactie weten welke artikelen jullie graag in onze webshop willen terugzien en wij gaan ernaar op zoek!


We wensen jullie fijne zomerse dagen toe!

Audrey & Clémence

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.